Jednom davno

ulaznice_-_jednom_davno
Kategorija
Kino projekcije
Datum
14 11 2020 18:00
Cijena ulaznica
25,00 kn

Izvorni naziv: Come away
Uloge: Angelina Jolie, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine
Redatelj: Brenda Chapman
Žanr: avantura, drama, fantazija
Trajanje filma: 94 min.
Dobna preporuka: *svi uzrasti*

Dvanaestogodišnji David, desetogodišnji Peter te osmogodišnja Alice (Reece Yates, Jordan Nash te Keira Chansa) uživaju u djetinjstvu u Engleskoj u kasnom 19. stoljeću. Najviše se vole igrati u obližnjoj šumi i vlastitom vrtu. Njihovi roditelji Jack (David Oyelowo) i Rose (Angelina Jolie) odgajaju ih i potiču slobodan duh i bujnu maštu u svoje djece.
No njihovo djetinjstvo nasilno prekida tragična smrt Davida, koji se utapa za vrijeme nevine dječje igre. Tuga i očaj uvlače se u obitelj i prijete uništenju cijele obitelji. Rose se povlači u sebe i odaje alkoholu a Jack se vraća svom starom poroku kocki i zapada u dugove. Alice odbija prihvatiti činjenicu da Davida stvarno nema dok Peter krivi sebe za smrt brata.
Cijela obitelj polagano ali sigurno propada. Kako bi to spriječili Alice i Peter pronalaze zadnju snagu u sebi i svojoj mašti i kreću na nevjerojatnu pustolovinu u cilju spašavanja obitelji. Put ih odvodi na ulice Viktorijanskog Londona gdje otkrivaju tamnu i skrivenu prošlost svog oca.
Ohrabren, Peter shvaća da put spasenja ne leži u tome da odraste i postane identičan svom pokojnom bratu, te odlazi u Neverland gdje će zauvijek ostati mlad. Za to vrijeme Alice uranja u svoj svijet mašte i živi u Zemlji Čudesa.

 
 

Svi datumi

  • 14 11 2020 18:00

Powered by iCagenda