Tečaj španjolskog jezika

05. Listopad 2021.

U sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ održati će se tečaj španjolskog jezika. Tečaj je za polaznike besplatan jer je projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina.

Marija Kotarski, mag. philol. hisp., mag. educ. tal. jez. i knjiž., ima 30 godina i dugogodišnja je članica i korisnica Udruge Srce. Ima tjelesni invaliditet, cerebralnu paralizu, no to ju nije spriječilo da dođe do titule magistra španjolskog jezika i književnosti i magistra edukacije talijanskog jezika i književnosti. Već tri godine radi u struci u srednjoj školi Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava gdje predaje talijanski jezik unutar obrazovnog programa za zanimanje Upravni referent, a održava i španjolski jezik za učenike kao izvannastavnu aktivnost. Duže vrijeme ima želju da u Svetom Ivanu Zelini održi tečaj španjolskog jezika za građanstvo te joj se kroz EU projekt pružila prilika i mogućnost da bude predavačica i ostvari svoju želju.

Održat će tečaj za A1 razinu jezika. Tečaj se održava po principu semestra, jedan stupanj traje tri mjeseca, jednako toliko koliko traje i jedan semestar u akademskoj godini. Za A1 razinu znanja potrebna su dva stupnja, znači za jednu razinu znanja potrebna je jedna akademska godina. To je ukupno u semestru sedamdeset sati. Tečaj će se provoditi kroz četiri školska sata tjedno u dva termina. Što znači da se tečaj održava dva puta tjedno po sat i pol. Dva školska sata će biti po jednom terminu bez malog odmora.

Nastojat će se zadržati što manja grupa polaznika radi kvalitete nastave. Tečaj bi se održavao u popodnevnim satima, od 15:30 do 17:00 ili od 18:00 do 19:30, odnosno kako se već dogovori s polaznicima, a moguće je i subotom ujutro. Polaznicima će biti osiguran udžbenik po kojem će se raditi, a po potrebi će se dobivati i dodatni materijali za vježbu i zadaću.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati telefonski na: 01/2060-270 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


© Pučko otvoreno učilište Sv. I. Zelina |
Website by getim.hr