Skip to main content

Tečaj šminkanja - Level 1 i level 2

04. Srpanj 2022.

U Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ pokreće se još jedan u nizu kreativni tečaj. Tečaj je besplatan za sve polaznike budući da je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda te je namijenjen sljedećim ciljanim skupinama: mladi od 15 do 25 godina, stariji od 54 godine, osobe s invaliditetom, nezaposlene osobe s područja Svetog Ivana Zeline.

Tečaj šminkanja održat će se u dva modula – Level 1 i Level 2; na prvom modulu fokus će biti svakodnevna šminka i šminka za mladenke, a u drugom modulu obrađivat će se glam šminka i šminka za posebne prigode. Naravno, obrađivat će se i teme sukladno interesima polaznika, sve će biti po dogovoru s predavačicom Ninom Malić Fischer. Na prvom susretu dogovorit će se dinamika provođenja tečaja i teme za svaki susret, a planirani datum početka je 11.07., ponedjeljak.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 08.07. sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj telefona ili mobitela, e-mail adresa. Prijaviti se možete putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270.