Skip to main content

Tečaj modnog dizajna

23. Lipanj 2022.

Još jedan kreativni tečaj pokreće se u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina. Kao i sve do sada, tečaj je besplatan za polaznike zbog sufinanciranja projekta iz Europskog socijalnog fonda. Tečaj će trajati 15 sati te će prvi susret biti 27.06. Tečaj je prvenstveno namijenjen mladima od 15 do 25 godina, osobama starijima od 54 godine te osobama s invaliditetom i nezaposlenim osobama s područja Svetog Ivana Zeline.

Tečaj će voditi Roza Marija Marković te su teme predavanja uvod u modu, kratka povijest mode, poznati dizajneri 20.stoljeća, a polaznici će uz voditeljicu naučiti crtati modnu figuru, a polaznici će voditeljicu moći pitati sve što ih zanima vezano uz modu. Planirano je i gledanje filma o odabranom dizajneru ovisno o trajanju obrade prethodno navedenih tema. Planirano je sveukupno 5 susreta.

Prijavite se i upoznajte svijet mode i modnog dizajna! Prijaviti se možete mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270, a podaci koji su potrebni za prijavu su: ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj mobitela ili telefona, e-mail adresa.