Skip to main content

Tečaj samoobrane

13. Srpanj 2022.

Ovog ljeta će u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ započeti još jedan besplatan kreativni tečaj sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a radi se o tečaju samoobrane. Tečaj se održava za sljedeće ciljane skupine s područja Svetog Ivana Zeline: mladi od 15 do 25, stariji od 54, osobe s invaliditetom, nezaposlene osobe.

Predavač, Ivica Jakopic, će polaznicima objasniti važnost samoobrane, pokazati najbolje tehnike i pripremiti ih za razne situacije. Tijekom tečaja koristit će se realne situacije koje se mogu desiti u svakodnevnom životu, te će svaki polaznik biti pravilno obučen kako bi se znao suočiti s njima.
Tečaj će trajati 15 školskih sati, te se planira održavati u popodnevnim ili večernjim satima početkom kolovoza. Dinamika tečaja bit će dogovorena na prvom susretu zajedno s polaznicima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270 sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj mobitela ili telefona, e-mail adresa.