Skip to main content

Upadni u ZAmKu!

16. Siječanj 2024.

Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina i Zelinsko amatersko kazalište ZAmKa organiziraju dramsku radionicu za djecu od drugog do osmog razreda.

Radionica će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 školska sata (4-5 puta mjesečno). Cijena radionice je 25€ mjesečno za prvo dijete iz obitelji, 20€ za drugo dijete, dok treće dijete (i ostala) ima pravo na besplatan upis.
Ova radionica pružiti će djeci priliku da istraže svijet kazališta, razviju kreativnost i komunikacijske vještine te steknu samopouzdanje. Voditeljica ove radionice, Klementina Škrabe, sa svojim dugogodišnjim iskustvom kao umjetnička voditeljica Kazališta Škrabe jamči kvalitetno vođenje radionice i podršku svakom polazniku.
Prijave su otvorene do 31. siječnja.
S minimalno 20 prijavljenih, radionica će započeti u veljači, pružajući djeci nezaboravno iskustvo na „daskama koje život znače“ i zato što prije upadnite u ZAmKu.

Radionica će se održavati subotom u sljedećim terminima:
17. veljače od 15:00 do 16:30
24. veljače od 15:00 do 16:30
Od ožujka radionica počinje od 13:00 do 14:30.

Prijave su moguće mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ispunjavanjem prijavnice koja se nalazi u nastavku, osobno u uredu POU radnim danom od 7 do 15 sati ili telefonski na 01/2060-270.
Podaci potrebni za prijavu: ime i prezime polaznika, razred, kontakt roditelja (mail i telefonski broj).

Ime polaznika/ce *
Razred *
Ime roditelja *
E-mail roditelja *
Telefonski broj roditelja *