Skip to main content

4 POZE, sretan svršetak

09. Siječanj 2024.

Nagrađivana komedija "4 POZE, sretan svršetak" odigrala je skoro punih 100 izvedbi diljem Hrvatske a 29. siječnja u 20 sati po prvi put nasmijati će  publiku u Dvorani Kraluš!

Predstava je to koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi, svemu blesavom na što nas taj osjećaj tjera i sve to bez ikakve dlake na jeziku!
Fantastična glumačka postava koju čine Katarina Baban, Petra Kurtela, Borko Perić i Filip Detelić ostavit će srce na kazališnim daskama u prikazima najluđih ljubavnih scena.  Iznimni glumački talent dokazat će kroz niz sumanutih, a opet realističnih, likova koji se izmjenjuju na sceni i nasmijavaju publiku pred prepunim dvoranama diljem Hrvatske.
Komedija "4 POZE, sretan svršetak" autorsko je djelo Igora Weidlicha uz redateljski pečat Igora Barberića koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju). 

Sagleda ljubav iz svih kuteva bez ikakvih tabua pronalazeći one najsmješnije.
Od ljubavi do zablude, prevare i očaja. 
Od Pantovčaka do Jadrana. 
Od prošlih svršenih vremena do neke druge budućnosti. 

Komedija u kojoj nema čega nema, izuzetnom glumačkom igrom i dinamičnim dijalozima povest će publiku u istraživanje muško - ženskih odnosa i  s obilje humora začiniti idealan večernji izlazak.
Bez cenzure i tabua, iskreno, sexy i strastveno - ljubavna komedija kakvu još niste vidjeli i koju morate pogledati. 

Cijena ulaznica je 10,00€, a moguće ih je kupiti online na www.ulaznice.hr, u Papirnici MTD Papirus i u uredu Učilišta (radnim danom od 7 do 15 sati).