Skip to main content

101 dalamtiner - predstava za sve generacije

13. Listopad 2023.

U nedjelju, 29. listopada, dolazi nam Kazalište Škrabe s predstavom "101 dalmatiner". 

Kazalište Škrabe predstavlja 101 dalmatinera, s izvedbom koja okuplja 60-ak talentiranih glumica i glumaca u dobi od 4 do 25 godina. Ova spektakularna izvedba predvođena je zlatnom kazališnom generacijom, koja ove godine slavi 10 godina kontinuiranog rada u kazalištu.
Ovo je već deseta predstava koju je Kazalište Škrabe pripremilo u posljednjih 10 godina, a iza scene radi iskusna i uigrana ekipa kazališnih stručnjaka i zaljubljenika.

Ova predstava nastala je u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko. No, ovo nije samo kazališna izvedba; to je prilika da zajedno skrenemo pozornost na važnu činjenicu - u sklopu Veterinarske stanice Jastrebarsko nalazi se Sklonište za životinje. Igranje "101 dalmatinera" namjerava privući građane i učenike osnovnih škola šireg jaskanskog područja, Zagreba i Zagrebačke županije kako bismo podržali ovu hvalevrijednu inicijativu.

Redateljica predstave, Klementina Škrabe, šalje snažnu poruku: "Nadamo se da ćete nakon što pogledate naše 'Dalmatinere' još više cijeniti i voljeti životinje u svojoj blizini, da ćete znati uživati u malim stvarima i da ćete (ako već niste) zaključiti kako zaista 'nije u šoldima sve'."

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i pridružite nam se u nedjelju, 29. listopada u 18 sati u Dvorani Kraluš. Cijena ulaznice je 5,00€ / 37,67kn.

Kupnja ulaznica:

  • online na ulaznice.hr
  • POU Sv. Ivan Zelina - radnim danom od 7 do 15 sati u uredu
  • POU Sv. Ivan Zelina - sat vremena prije početka događanja na blagajni kina
  • Papirnica MTD Papirus - radnim danom od 7:30 do 17 sati, subotom od 8 do 12