Skip to main content

Muškarci.hr dolaze u Zelinu

02. Ožujak 2023.

Muskarci hr 16 9 web

Popularna predstava Muškarci.hr Satiričkog kazališta Kerempuh i Umjetničke organizacije Teatroman dolazi u Zelinu. 

Andrej Dojkić, Amar Bukvić, Goran Grgić i Boris Svrtan dolaze zabaviti zelinsku publiku u nedjelju, 12. ožujka od 19 sati. Cijena ulaznice je 10,00€ / 75,35 kn.

Još kad je 2014. godine producent, i ravnatelj Satiričkog kazališta Kerempuh, Roman Šušković-Stipanović premijerno na daske postavio predstavu 5žena.com muški inat je proradio i nastala je ideja o „uzvratu“ – predstavi Muškarci.hr.
Muškarci.hr još je jedna uspješnica u produkciji Romana Šuškovića-Stipanovića (Ja, Tata; Muškarci su s Marsa, žene su s Venere; Ja, deda; 5žena.com…), predstava je do sad imala uprizorenja diljem Lijepe naše.
Redatelj predstave, Mario Kovač,  ponudio je četiri barske stolice posve različitim glumačkim karakterima – istovremeno i lak i težak zadatak. Lak zadatak s obzirom na iskustvo i glumačke sposobnosti, a opet težak zadatak da bez unaprijed skrojenog  teksta zabavljaju publiku i da progovore o tome kako muškarci vide sebe u svijetu žena.

Kroz formu igranog stand-upa (stand-up nadograđen glumačkim talentom i vještinama) glumci ne da će samo dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svog života progovoriti o frustracijama ženskim ponašanjem prema njima.
„Možeš mi ovaj luster preseliti na drugo mjesto, ali da ništa ne bušiš i da se ne vide žice?“, jedno je od pitanja koje žena postavi muškarcu, a poslužilo je kao odlična situacija za prikaz na sceni.
Na svim dosad odigranim predstavama publika pršti smijehom, a najviše se smiju žene, dok mnogim muškarcima zastaje dah u grlu kad krene priča o mjernim jedinicama, vremenu, odnosu prema pornografiji… Škakljive su to teme koje su uobičajen predmet rasprave u ženskom društvu, a među muškarcima vlada zavjet šutnje – međutim, jesu li uz nogomet, druge teme muškarcima uopće potrebne?

Od muškaraca.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Kupi ulaznice