Skip to main content

Likovna radionica

26. Travanj 2022.

Nakon priprema za maturu, keramičkog tečaja i tečaja informatike, nastavljamo s novim aktivnostima u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ – Socijalno uključivanje mladih i starijih na području Svetog Ivana Zeline.
Nova aktivnost koju pokrećemo namijenjena je osobama s izraženom kreativnošću, ali i onima koji tek trebaju otkriti svoju umjetničku stranu. U sklopu likovne radionice polaznici će naučiti kako reciklirati i izraditi vlastiti papir koji će kasnije oslikavati, te na koji se način oblikuju umjetničke knjige.

Predviđeno trajanje radionice je 80 sati, a održavat će se jednom tjedno – subotom od 10 do 12, odnosno, od 12 do 14 sati. Radi lakšeg praćenja predavačice, mag. art. Mateje Majcen, polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe (10-15 polaznika po grupi).
Likovna radionica namijenjena je ciljanoj skupini projekta, a to su: mlade osobe od 15 do 25 godina, osobe starije od 54 godine i osobe s invaliditetom. Kao i za ostale aktivnosti, osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na prijevoz od kuće do mjesta održavanja radionice – POU Sv. Ivan Zelina.
Radionica je za sve polaznike besplatna, također, osiguran je i sav potreban materijal koji će biti potreban za sudjelovanje. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave su moguće na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s imenom i prezimenom, datumom rođenja, adresom, e-mail adresom i brojem telefona/mobitela ili telefonski na: 01/2060-270.
Rok za prijave je 8.5.2022.