Skip to main content

Tečaj Face Art i SFX makeup

27. Travanj 2022.

U sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina krećemo s provedbom kreativnih tečajeva. Imamo u planu ukupno 24 različita kreativna tečajeva, a prvi na red dolazi tečaj face art i SFX makeup. Tečaj će biti za polaznike besplatan jer je projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Aktivnost je namijenjena djeci i mladima u dobi od 15 do 25 godina. Planiran početak tečaja je ipak 13.05.2022. te do tada traju i prijave.

Ukupno trajanje tečaja je 15 sati te će se održavati kroz 5 dana po 3 sata. Radi se o popodnevnim terminima ili kako će se već dogovoriti s polaznicima i predavačicom Jelenom Tomašek. Svi potrebne materijale će biti osigurani. Planira se kroz tečaj proći različite teme, od filmske šminke, do pripremanja kože za nanošenje šminke, održavanja pribora za šminkanje, najboljih proizvoda, dobre fotografije i još puno više.

Prijaviti se možete e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s imenom, prezimenom, datumom rođenja, adresom, e-mail i broj telefona/mobitela ili telefonski na: 01/2060-270.