Skip to main content

Inkluzivne plesne radionice

06. Lipanj 2022.

U sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ pokrećemo inkluzivne plesne radionice u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina. Radionica će se održati u 70 termina, a primarno je namijenjena mladima u dobi od 15 do 25, starijima od 54, nezaposlenim osobama te osobama s invaliditetom s područja Svetog Ivana Zeline.

Sveukupno trajanje radionice je 352 sata. Održavat će se 2 puta tjedno u večernjim satima, nakon 18, u dvorani Učilišta. Po dogovoru i/ili potrebi radionica se može održati i vikendom. Voditeljice su Katarina Podvorec i Nikolina Jerković te će zajedno sudjelovati na svakom susretu.
Teme i vrste plesova obrađivat će se ovisno o strukturi i veličini grupa, a cilj je postizanje jednakosti u heterogenim grupama. Polaznici će steći sigurnost, samostalnost te vještine kritičkog razmišljanja kroz dramske igre, pričanje priče kroz ples i razne koreografije.

Plan inkluzivnih plesnih radionica je sljedeći:

Teorija plesa: oko 20 susreta
Praktični dio plesa: oko 50 susreta
plesni dio uključuje različite plesne izričaje plesnog izričaja
elementi: standardni i moderni plesovi
Sva oprema i rekviziti osigurani su za sve polaznike, kao i prijevoz za ciljane skupine.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270 sa sljedećim podacima: ime, prezime, adresa, datum rođenja, e-mail, broj telefona.