Skip to main content

Tečaj izrade parfema

20. Lipanj 2022.

U Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“ pokrećemo drugi po redu kreativni tečaj, a ovog puta radi se o tečaju izrade parfema. Budući da je tečaj sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, tečaj je u potpunosti besplatan te će sav materijal biti osiguran za polaznike. Vrijeme trajanja ovog tečaja je 15 sati koji će se podijeliti na tri termina po 5 školskih sati.

Polaznici će tijekom tečaja upoznati različite mirisne note (citrusi, cvijeće, začini, mediteransko bilje, mirisne smole i sl.), naučiti osnove parfumerije te kreirati svoje parfeme koji će im ostati uspomena. Svaki polaznik ima mogućnost ispričati svoju priču kroz izradu parfema te kreirati miris po svojim preferencijama i željama. Cilj ovog tečaja je da svaki polaznik aktivira svoja osjetila, upozna nove mirise i tako zaviri u samog sebe na novi način!

U radionicu je uključeno:

  • Priča o unutarnjem alkemičaru
  • 100% prirodna eterična i mirisna ulja
  • Mala škola parfumerije
  • Testeri
  • Jednokratne pipete
  • Bočice i bazno ulje / alkohol za stvaranje parfema

Prijave traju do 23.06.2022. Prvi susret planiran je 25.06., u subotu, prijepodne.
Probudite svoja osjetila i prijavite se na tečaj! Prijave su moguće mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270, a za prijavu trebamo sljedeće informacije: ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj telefona/mobitela, e-mail adresa.