Kino Zelina - projekcije ovog tjedna

Kino Zelina ovog tjedna (9.-11.04.) prikazuje

Brzi i žestoki 7 (akcijski triler)

 Radnja počinje više od godinu dana nakon povratka Domove i Brianove ekipe u Ameriku poslije oprosta. Dom pokušava izgraditi odnos s Letty, dok se Brian nastoji aklimatizirati na život u predgrađu s Miom i njihovim sinom, dok Tej i Roman uživaju u slobodi i životima plejboja. Dok se oni snalaze, opasnost vreba u liku hladnokrvnog britanskog ubojice koji želi poravnati račune. Nakon brutalnog ubojstva Hana i pokušaja ubojstva Hobbsa, Deckard Shaw traži sve koji su sudjelovali u ubojstvu Owena, njegovog mlađeg brata.  Nakon što Shaw raznese Torettovu kuću, ono što Dom i ekipa smatraju domom, Dom će se morati obratiti visokom vladinom službeniku za pomoć. Jedina nada bit će im da se vrate iza volana i uđu u trag prototipu sofisticiranog uređaja za praćenje za Američku vladu. Zauzvrat isti će smjeti upotrijebiti da lociraju Shawa prije no što opet ubije. Doma, Briana, Hobbsa, Letty, Romana, Teja i Miu ova će luda trka odvesti u daleka mjesta poput Abu Dhabija i Azerbajdžana.

 

Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske (animirani film za djecu, sinkronizirani)

 Iz Disneyevog studija ponovno nam stiže Zvončica ovog puta u društvu čudovišta iz Nigdjezemske.
Nova priča o Zvončici istražuje drevni mit o legendarnom stvorenju čija daleka tutnjava izazove pažnju vile Lane, dobre prijateljice Zvončice koja se ne boji prekršiti pravila i pomoći životinji u nevolji. Međutim ta je životinja masivna s neobičnim zelenim očima zapravo nije dobrodošla u Dolinu vila jer se vile boje da će im uništiti dom.
Vila Lana se odluči sprijateljiti s čudovištem jer ispod grube vanjštine misterioznog čudovišta vidi dobro srce te pokušava uvjeriti Zvončicu i ostale djevojke da riskiraju sve kako bi spasile čudovište dok ne bude prekasno.

 


 

Raspored prikazivanja:

Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina, Dom kulture, dvorana "Kraluš"

 

Četvrtak (09.04):

  • 20:00h - Brzi i žestoki 7

Petak (10.04.)

  • 17:00h - Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske

Subota (11.04.)

  • 17:00h - Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske
  • 20:00h - Brzi i žestoki 7

 

Cijena ulaznice je 20kn.

 

 

 

 

 

 

 

Ispis