Kino Zelina: Albert / Everest

U petak, 25.9.2015. i
subotu, 26.9.2015.
Kino Zelina prikazuje filmove:

Albert face

Albert (sinkronizirani animirani film)
- najluđi ovogodišnji crtić
- projekcije u 18:00 sati

i

Everest face

Everest (drama, triler, avantura)
- kako preživjeti na najopasnijem mjestu na svijetu
- projekcije u 20:00 sati

Cijene ulaznica: 20,00 kn


 

Ukratko o filmovima:

ALBERT
(najluđi crtani film ove godine)
Albert je ekranizacija djela dječje literature, nastalog iz pera najuspješnijeg danskog autora za djecu i mlade Olea Lunda Kirkegaarda, koji je za glavne likove oduvijek postavljao anti - heroje. Albert nije iznimka. Naime, on živi u danskom provincijskom gradiću Kallebyju i uvijek čini nešto što nije dobro, a ujedno je istinski nespretan. Tako jednoga dana slučajno razbije gradsku znamenitost – spomenik kapetanu balona, zbog čega stanovnici grada najblaže rečeno nisu sretni. Kako bi se iskupio, Albert sa svojim najboljim prijateljem Egonom odlazi u avanturu kako bi pronašao pravi balon. Na svojem putu njih dvojica nailaze na lopove, skitnice i najveći dijamant na svijetu.
Ljupki gradić Kellyville nije dovoljno velik za najveće prevarante svijeta, Alberta i Egona,koji su odlučili otisnuti se u bijeli svijet. Hoće li svijet prema njima biti jednako zločest kao što su oni bili prema drugima?


EVEREST
Priča temeljena na nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara.
Otkrijte kako izgleda naći se u srcu opasne snježne oluje na planini Everest gdje ste potpuno sami, prepušteni samima sebi i svojim instinktima!

Trailer: Everest

Ispis