Stand-up DUPLA DOZA

ulaznice.hr
Kategorija
Ostala događanja
Datum
06 11 2022 20:00
Cijena ulaznica
60,00 kn / 7,96€

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U ZELINU!
U nedjelju 06. studenog od 20h obavezno dođite na stand up comedy večeri Kino Zelina. Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i "najluđi" stand up show u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
UPAD: 60kn 
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda 

Kupnja ulaznica: https://www.ulaznice.hr/web/event/88/448

 
 

Svi datumi

  • 06 11 2022 20:00

Powered by iCagenda