Skip to main content

Tečaj animacije

23. Studeni 2022.

Kreativni tečaj; Tečaj animacije još je jedan u nizu kreativnih tečajeva koji će se uskoro pokrenuti u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“! Kao i svi do sada, tečaj je u potpunosti besplatan za polaznike te pozivamo sve zainteresirane da se prijave!

Gledali mi aktivno crtiće/animirane filmove ili ne, danas su baš svuda oko nas, bilo u trenu kada upalimo mobitel ili dok šetajući primijetimo reklamu s pokretnim sličicama, ima ih u raznim oblicima i za razna dobna godišta! Otkriti do koje mjere se „kupamo“ u pokretnim sličicama i koje vrste nam se sviđaju pokušali bi otkriti u ovo za animaciju skromno vrijeme provedeno na radionicama.

„Žličica“ povijesti, dašak primjera i velika žlica vaše volje da druženje svečano završimo sa naših ruku djelom, mini animiranim filmom!

Prijave traju do 30.11.2022. i moguće su putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 01/2060-270! Podaci koji su potrebni za prijavu su ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj mobitela te e-mail adresa.

Ciljane skupine za tečaj su mladi od 15 do 25, stariji od 54, osobe s invaliditetom te nezaposlene osobe.

Planirani početak tečaja je 03.12.2022.