Ni med cvetjem ni pravice

NI med cvetjem

Kazališna predstava "Ni med cvetjem ni pravice" bit će izvedena u petak, 6.12.2013. u dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sv. Ivan Zelina s početkom u 13:00 sati.

Radi se o izboru balada iz zbirke kajkavskih pjesama "Balade Petrice Kerempuha" najvećeg pjesničkog ostvaraja Miroslava Krleže (i jednog od najvećih djela hrvatske književnosti) koji je za kazališno kazivanje priredio i uz glazbenu pratnju Olivera Beloševića interpretira dramski umjetnik Adam Končić.

Za učenike Srednje škole "Dragutina Stražimira", POU Sv. Ivan Zelina dogovorilo je s izvođačima nastup po iznimno popularnoj cijeni od svega 20,00 kn.

Za istu cijenu predstavi mogu prisustvovati i svi građani!

 


Autor: Mirsolav Krleža

Glazba: Oliver Belošević

Izvođači: Adam Končić i Oliver Belošević

Cijena ulaznice: 20,00 kn

Iz kritike:
Končić je Krležine balade doveo do svojevrsnog savršenstva. To je uzoran glumački napor i rezultat. Vraća poljuljanu vjeru u moć kazališta da nas istinski uzbudi i navede na razmišljanje. Končić je potvrdio dignitet umjetničkogh govora na sceni, s kojim se može iskazati sve ljudsko. Poezija kao govor i govor kao poezija. To je donkihotovski juriš na banalnost, scensku ili životnu, svejedno.
Georgij Paro, Hrvatsko glumište


Adam_4.jpg

Adam_1.jpg

Adam_2.jpg

Adam_3.jpg

Ispis