Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 65

Hladna osveta (15)

Ukratko o filmu:

Dobro došli u Kehoe, -10 je stupnjeva u ovom glamuroznom skijalištu Stjenjaka. Ovdje lokalna policija nije navikla na mnogo akcije dok sin skromnog gradskog vozača ralice, Nelsa Coxmana (Liam Neeson), ne bude ubijen po nalogu Vikinga (Tom Bateman), bahatog šefa narko kartela.

Potaknut bijesom i naoružan teškom mašinerijom, Nels namjerava uništiti kartel do zadnjeg čovjeka, ali njegovo poimanje ubojstva proizlazi uglavnom iz onoga što je pročitao u krimi romanima. Dok se tijela gomilaju, pokreće rat između Vikinga i njegovog dugogodišnjeg suparnika Whitea Bulla (Tom Jackson), osjećajnog šefa indijanske mafije, koji će brzo eskalirati i obojiti bijele padine malog grada u krvavo crvenu boju.
Redatelj Hans Petter Moland i Liam Neeson udružili su snage u ovom dramatičnom trileru koji je spoj ledene osvete i crnog humora.
Filmom Hladna osveta, Hans Petter Moland pridružuje se kratkoj, ali vrhunskoj listi redatelja koji su napravili remake vlastitih filmova – hvaljenog norveškog originala iz 2014. In order of disappearance, ovaj put na engleskom jeziku.

Više informacija

  • Datum projekcije: 16.02.2019.
  • Vrijeme projekcije: 20:15
  • Redatelj: Hans Petter Moland
  • Žanr: akcija, triler
  • Uloge: Liam Neeson, Emmy Rossum, Laura Dern
  • Trajanje: 1:58
Poslijednja izmjena dana %AM, %20 %318 %2019 %06:%Velj

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji: « Mia i bijeli lav Mula (15) »