Čudesna moć hormona

Ovaj tjedan, 19. listopada 2017. u Zelinskom četvrtku nastavljamo razgovarati o zdravlju. Naša gošća, dr. med. Sanja Toljan uvodi nas u nevjerojatno moćan, čudesan svijet hormona.

Što su hormoni, koje najvažnije hormone luči naše tijelo, kako oni utječu na nas i kako mi možemo utjecati na njihovu ravnotežu?!

Odgovore saznajte ovaj
četvrtak, 19. listopada 2017.
s početkom u 19 sati
u dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sv. Ivan Zelina

Sanja Toljan

Dr. med. Sanja Toljan

"Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo."


O predavaču:

Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje.

Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, radila je u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, na specijalizaciji je bila u Yale New Haven Hospital u SAD-u. Godine 2004. godine, osnovala je Polikliniku Orlando. Jedina u Hrvatskoj uvela je multidisciplinarni pristup kod liječenja boli, te nove metode kao što je to tada bila mezoterapija. U svakodnevnom radu s pacijentima uočila je najčešće poremećaje koji su posljedica modernog načina života, a posebice njihov utjecaj na hormonski sustav. Zbog toga se odlučila za specijalizaciju iz preventivne i antiage medicine u Belgiji, kod  dr. Thierry Hertogha. Danas se najviše bavi poremećajima hormonskog sustava i liječenjem bioidentičnim hormonima. Kao pionir te metode u Hrvatskoj, podučava pacijente kako svoje hormone balansirati promjenom stila života te uzimanjem hormonskih pripravaka putem kože, na prirodan i bezopasan način.


Knjiga ToljanNakon predavanja, po prigodnoj cijeni, ponesite kući i novu knjigu
dr. Sanja Toljan: "Čudesna moć hormona"


Iz sadržaja:

Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšajte raspoloženje – Ojačajte slab libido – Učvrstite pamćenje – Izglačajte bore – Izliječite akne ...

 


Projekt "Zajedno za zdravlje" održava se pod pokroviteljstvom i uz financijsku pomoć Zagrebačke županije!
U projektu sudjeluju Pučka otvoreno učilišta triju gradova: Samobora, Ivanić Grada i Sv. Ivana Zeline.

 

 

Ispis