Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/pouzelin/public_html/images/41_Smotra/Završna_svečanost_41._Smotre

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/41_Smotra/Završna_svečanost_41._Smotre

41. SMOTRA DJEČJEGA KAJKAVSKOG PJESNIŠTVA "DRAGUTIN DOMJANIĆ" - SV. IVAN ZELINA 2021.

2

U subotu, 30. listoapda 2021. godine u 10 sati održati će se 41. Smotra dječjega kajkavskog pjesništva "Dragutin Domjanić" - Sv. Ivan Zelina 2021.

 Ove godine ćemo se obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju družiti u manjem broju. Na Smotri će prisustvovati samo učenici koji su se najviše istakli svojim radovima i njihove voditeljice, te roditelji.
Na natječaj 41 Smotre prijavljena je 61 škola, 290 učenika, 94 voditeljice i 320 radova. Porast je to koji nas veseli u odnosu na prošlogodišnju, jubilarnu, Smotru.
Zbirku pjesama obogatiti će 74 literarna ostvarenja naših vrijednih osnovnoškolaca. Svoje zbirke učenici i voditelji dobiti će u subotu na završnoj svečanosti, dok će učenici i voditelji koji nisu u javnoj izvedbi svoje primjerke dobiti poštom na adresu škole.

{gallery}41_Smotra/Završna_svečanost_41._Smotre{/gallery}

Ispis