PREDSTAVLJENA DRUGA KNJIGA KUHARICE II. RUŽICE ŠOŠTAR I BARICE BISTRIČKI

20211005 131533

U subotu, 2. listopada 2021. godine, predstavljena je knjiga recepata Ružice Šoštar i Barice Bistrički pod nazivom "Kuharice II.".

Ružica i Barica, sestrične i strastvene kuharice uvijek u potrazi za novim receptima, isprobavaju i kreiraju nove recepte. 2018. prijavile se na RTL-ovu emisiju Tri, dva, jedan - kuhaj!, došle do finala i osvojile drugo mjesto. Godinu dana kasnije Ružica sudjeluje na HRT-ovoj emisiji Kuhan i pečen, a 2020. godine ponovo se s Baricom vraća na RTL-ov specijal Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!, gdje sa suprugom i nećakinjom ponovo osvajaju drugo mjesto. Također sudjeluju u raznim epizodama emisije Bakina kuhača na TV-u Zapad. Često su rado viđene gošće na raznim kulinarskim manifestacijama diljem Prigorja i središnje Hrvatske, a svoju vještinu iskoristile su kako bi dobrovoljcima Crvenog križa na potresom zahvaćenom području zasladile svakodnevicu pa im poslale obilne količine kolača. I dalje kreiraju recepte i posvećuju se novim izazovima kao što je stvaranje ove nove Kuharice.

Knjiga recepata "Kuharice II." prodaje se po cijeni od 100kn. Može se kupiti u POU Sv. Ivan Zelina radnim danom od 7 do 15, narudžbom putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 01/2059-062.
Cijena knjige s uključenim slanjem poštom iznosi 120,00kn.
Prva knjiga Ružice i Barice "Kuharice" prodaje se po cijeni od 80kn. Cijena kompleta od dvije knjige iznosi 150kn.

Ispis