Povratak u kino dvoranu!

WhatsApp Image 2020 05 22 at 09.35.50 2

Malim i strpljivim koracima sve se vraća u normalu, pa tako i naš kino program.

Neophodno, posjeti kinu ipak će se malo promijeniti...

Svakako bi bilo dobro da se ulaznice kupuju online (Svjetska zdravstvena organizacija savjetuje da se izbjegavaju transakcije u gotovini jer koronavirus na novčanicama može preživjeti i po nekoliko dana) https://www.ulaznice.hr/web/regular/16920249. Na ulazu će biti postavljeno dezinfekcijsko sredstvo (Molimo, koristite ga!). Posjetiteljima se preporuča nošenje maske, a maske i rukavice nositi će i naši djelatnici. Ukoliko kupujete ulaznice na blagajni, držite razmak. Pravilo fizičke distance poštujte i prilikom čekanja za ulazak, odnosno izlazak iz dvorane. Na projekciji može biti najviše 45 posjetitelja i to na mjestima koja će biti posebno označena.

Kinoprikazivači diljem svijeta suočavaju se s ozbiljnim nedostatkom filmskog sadražaja, jer su filmski studiji odgodili sve premijere i otkazali nove produkcije. Iz tog razloga odlučili smo Vam ponuditi naslove koje smo ove i prošle godine propustili prikazivati.

Izmjene u mjerama moguće su najranije 15. lipnja 2020. godine.
Više informacija o mjerama sprječavanja zaraze na: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuka_izvedbe_programa_i_manifestacija.pdf

Kino

Ispis