Otkazana sva događanja i tečajevi/radionice

Dragi posjetitelji,

odlukom Stožera civilne zaštite Grada Sv. Ivana Zeline do daljnjega prekidamo kino program i kazališne predstave, također, prekidaju se i tečajevi za održivu uporabu pesticida, te Dramska klinika (radionica glume za djecu).

Više informacija o mjerama zaštite od širenja korona virusa: https://www.zelina.hr/portal/novosti/item/2480-preporuke-stozera-civilne-zastite-grada-svetog-ivana-zeline.html.

Preporuke Stožera civilne zaštite Grada Sv. Ivana Zeline

Informacije za one koji su već kupili ulaznice:
KINO - Ukoliko ste ulaznice kupili online novac će biti vraćen na Vaš račun. Za ulaznice kupljene u agencijskoj prodaji povrat možete dobiti na mjestu gdje ste ulaznice kupili.
Oni koji su ulaznice kupili kod nas - u prostorijama Učilišta (uredi i blagajna kina), povrat mogu ostvariti dolaskom u Učilište radnim danom 7-15.
KAZALIŠTE - Kupljene ulaznice moći ćete iskoristiti na novom terminu iste predstave. Ukoliko želite povrat novca, možete ga ostvariti na mjestu gdje ste ulaznice kupili (agencijska prodaja, Učilište). U slučaju online kupovine karata - javite nam se u inbox ili nas kontaktirajte na broj 01/2059-062 i vratiti ćemo Vam novac na račun.

Djelatnici POU Zelina nastavljaju s planiranjem budućih događanja i provođenjem trenutnim (OUP, pripreme za maturu, radionica za korištenje pametnih telefona).

Nadamo se skorom susretu s Vama,
dotad Vas srdačno pozdravljamo.

Vaš POU Zelina / Kino Zelina

Ispis