Hit komedija "Crnogorac u krevetu" u Sv. Ivanu Zelini

CuK SV.IVAN ZELINA 1200x675

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres.

Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu".
Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije.

Nasmijte se s nama u subotu, 15. veljače od 20 sati.

ULAZNICE

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u petnaest raspordanih predstava u Splitu,1200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku...jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.
Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara:
„Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već četrnaest predstava 'Crnogorac u krevetu' i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima."

Cijena ulaznice je 60kn.
Prodajna mjesta:
www.ulaznice.hr
Caffe bar "2", Vatrogasna ulica 3, Sv. Ivan Zelina
Papirnica MTD Papirus, Bocakova ulica 2, Sv. Ivan Zelina

Tags: Predstava, Kazalište, komedija

Ispis