Nova kulturna sezona u POU-u

ludapavolim

Nakon kraće ljetne stanke Kino Zelina odnosno Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina otvorilo je novu sezonu 10. kolovoza projekcijom filma General. Prošle smo subote nastavili animiranim filmom Angry Birds 2 te novim nastavkom serijala Brzi i žestoki.

Zelinskoj kulturnoj publici u ljetnom terminu pripremili smo i novo kazališno iskustvo. Ovog petka, 23. kolovoza, pozornicu Kraluša zaposjest će povratnica na daske koje život znače, gospođa Jadranka Krajina, sa stand-up komedijom Luda pa volim.

Riječ je o duhovitom komadu višekutna uvida u muško-ženske odnose koji će vas do suza nasmijati… I život će vam se odmah činiti ljepšim.

Predstava koju je režirala dramaturginja Morana Foretić pobrala je vrlo pozitivne kritike, a glumicu je dvorana KNAP višekratno sa scene ispraćala frenetičnim pljeskom. Kako je protekao glumičin veliki povratak, pročitajte ovdje.

Kao i za sva druga prodajna događanja u Kralušu, ulaznice za ovu predstavu možete nabaviti na platformi ulaznice.hr.

POU Sv. Ivan Zelina i u novoj će sezoni lokalnu kulturnu scenu obogaćivati mnoštvom vrhunskih događanja. U rujnu nam, samo da spomenemo prvo među mnogima, slijedi književni festival sa sajmom knjige Četiri godišnja doba književnosti: Jesen i Zelina. Termin događanja je od 19. do 22. rujna.

Ispis