Vikend kazališnih amatera

proscenjeadvokatovaskupa

Kraj predstojećeg tjedna u Pučkome otvorenom učilištu namijenjen je kazališnim amaterima.

U petak, 5. travnja, četvrti put uprizorujemo novu ZAmKinu predstavu Na proščenju. U nedjelju, 31. ožujka, ZAmKaši će s komadom Štefice Fanjek pred publiku u Kralušu izaći treći put. Predstava je već rasprodana, tako da vas pozivamo na iduću. Posjetite nas u petak i provjerite čime je autorica ovaj put, po tko zna koji u nizu, uspjela nasmijati svoju vjernu publiku.

Proščenje je na rasporedu u 20 sati, cijena ulaznica je 30 kuna, a nabaviti ih možete u prostorijama Pučkoga otvorenog učiliša (radnim danom od 7 do 15h, te sat vremena uoči same predstave i ostalih večernjih događanja), na platformi ulaznice.hr, u Caffe baru "2" te u knjižnici MTD Papirus.

Dva dana potom, u nedjelju, 7. travnja, ugošćujemo glumačku družinu iz Zaboka, koja nastupa pod imenom Amaterska dramska udruga Kaj, s komedijom Advokatova žena.

Predstavu je napisala i režirala Đurđica Seleš, koja je rimom te igrama riječi nastojala publici dočarati priču o supruzi uglednog advokata koja, uz manipulaciju i iskorištavanje njegova grijeha iz prošlosti, zauzima ulogu patnice, kako bi zapravo prikrila vlastiti preljub, na veoma lukav način. No, ipak sve ne uspijeva zataškati, pa istina na kraju ispliva na vidjelo…

Izvrsnu glumačku ekipu ove predstave, uz Đurđicu Seleš, čine: Vesna Boić, Nikolina Kušan, Mirjana Posavec, Ivan Jurković, Marijan Bačanek i Vlado Bedeković.

Dođite i provedite ugodnu večer uz smijeh do suza. Početak predstave u nedjelju je zakazan za 19 sati. Cijena ulaznica također je 30 kuna, a nabaviti se mogu na istima, ranije spomenutim prodajnim mjestima.

Ispis