Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto

Pridružite nam se na Dan zaljubljenih, 14.2.2019., u 19:00 na prigodnoj kazališnoj predstavi u Dvorani Kraluš.

Vrhunska predstava redatelja Borisa Kovačevića, koju igraju Iskra Jirsak i Petar Atanasoski.

„Jeste li ikad razmišljali, kakva je to magična moć u riječi DA koju izgovorimo pred svećenikom pa nam se otvore oči tek NAKON što smo je izgovorili“.
Sigurni smo da dio nas oženjenih sretnika sigurno je. Još kada se pribroje oni koji ne žele priznati, možemo reći da nas je solidna gomilica.

Kroz priču nas vodi dvanaestoro jednako zanimljivih i napornih osobnosti, tj dvanaestoro “najopasnijih tipova supružnika na tržištu“ ; Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija, Pedesetitis, Urlatorica i Hipohondar.

Svi oni na zaista humorističan način opisuju nesporazume i probleme u muško-ženskim odnosima. One stvarne probleme i one koje sami proizvedemo.
Ono što daje dodatnu dozu uvjerljivosti i sličnosti sa zbiljom je piščevo poznavanje i duboko razumijevanje ženske ćudi. Vrlo vješto opisuje nagle promjene raspoloženja, njihovu povrijeđenost, želju za pažnjom, kontrolom  i  djetinjastu naivnost.
Kako se ne bi samo ženski dio publike osjetio prozvanim, pisac se potrudio ocrniti i muževe. I moramo priznati, dobro nas je nasmijao.

Ne moramo naglašavati kolike su razlike između muškaraca i žena. Ni jedne ni druge nije lako razumijeti. I biti će tako dokle  god ne budemo u mogućnosti čitati tuđe misli….a do tada….primite svoju suprugu/supruga za ruku i dođite zajedno na ovu predstavu koja će vas od srca nasmijati, a možda i zbližiti.

 

Ispis