Odsad smo na Ulaznicama.hr!

Poštovani posjetitelji,

obavještavamo vas da od ponedjeljka, 21. siječnja ulaznice za događanja u Pučkome otvorenom učilištu Sv. Ivan Zelina, točnije u Dvorani „Kraluš“ odnosno u Kinu Zelina, možete nabaviti kroz sustav internetskog online-servisa Ulaznice.hr.

IMG 9772

To uključuje sva buduća prodajna događanja za koja ste dosad ulaznice kupovali u uredskim prostorima POU-a Sv. Ivan Zelina ili na blagajni dvorane:

- projekcije filmova

- kazališne predstave

- koncerte, i

- ostala prodajna događanja.

Sva događanja koja POU Sv. Ivan Zelina organizira bez naknade za ulazak bit će prilikom oglašavanja označavana kao besplatna te neće biti izlistana na Ulaznicama.hr.

POU Sv. Ivan Zelina od ponedjeljka, 21. siječnja također više NE ZAPRIMA REZERVACIJE, niti telefonski niti putem Facebooka. Savjetujemo vam direktnu internetsku kupnju. Tako štedite vrijeme i nama i sebi samima, a pogotovo stoga jer time izbjegavate gužvu i čekanje u redu na blagajni.

Kako kupiti ulaznicu?

Otiđite na stranicu Ulaznice.hr i – ukoliko već niste – registrirajte se. Tražit će vas izbor načina plaćanja. Ukoliko ste otprije registrirani, idite na prijavu. Možete nas također, jednom kad se registrirate, pronaći preko opcije stalne ponude ili preko filteri – mjesto.

Nakon registracije ili prijave, pronađite naš događaj, otvorite ga, zatim kliknite na kupi ulaznicu i na priloženom tlocrtu gledališta, između preostalih slobodnih sjedalica, izaberite željena mjesta. Time odjednom dobivate informaciju o zauzetosti gledališta te mogućnost biranja mjesta prema osobnim sklonostima.

Ulaznicu ili isprintajte na kućnome/uredskom printeru ili je samo sačuvajte u pretincu vaše elektronske pošte. Bit će dovoljno da nam je, ulazeći u dvoranu, pružite na uvid sa zaslona vašega pametnog telefona, a moći ćemo je, naravno, skenirati i u tiskanom obliku.

Ukoliko ne baratate Internetom odnosno računalom, ulaznice ćete i dalje moći kupovati na blagajni Dvorane Kraluš uoči početka događanja. Tu vam opciju svejedno ne bismo preporučili zbog gubitka vremena: s kupljenom ulaznicom, naime, sada doslovno u dvoranu možete pet minuta prije početka.

Uskoro, krajem siječnja ili početkom veljače, ulaznice za sva događanja u POU-u Sv. Ivan Zelina moći ćete kupiti na više prodajnih mjesta u Zelini. Zasad je suradnja dogovorena s Cafe Barom „2“ u neposrednom susjedstvu zgrade POU-a.

Zbog prelaska na novi sustav prisiljeni samo cijenu ulaznica za redovne kino-projekcije, koje čine najveći dio naše ponude, povisiti s 20 na 25 kuna. Za vas, cijenjeni posjetitelji, to nije nužno loša vijest jer naš program vjernosti ostaje na snazi. Zatražite od naših hostesa iskaznicu programa vjernosti i ponesite je sa sobom u kino, jer vam nudi mogućnost svaku petu projekciju pogledati besplatno, što opet znači da ćete pet projekcija pogledati za stotinu kuna – 20 kuna po projekciji.

Poseban program vjernosti na snazi je za kazališni program Kraluša. Raspitajte se o njemu ukoliko niste upoznati.

Vjerujemo da će vaš boravak u Dvorani Kraluš s ovim novinama, kad se podvuče crta, odsad predstavljati još veći zalog zadovoljstvu i užitku. Zbog toga smo se i odlučili na taj potez.

 

S poštovanjem,

djelatnici POU-a Sv. Ivan Zelina

Ispis