OtpisaNE u Zelini

U nedjelju, 20. siječnja 2019. u 19:00, u dvorani "Kraluš" ugostitit ćemo poznate hrvatske glumce: Slavka Sobina, Kseniju Marinković, Eciju Ojdanić i Ernu Rudnički.

U svega pola godine od svoje premijere, predstava je oduševila publiku u Zagrebu te na brojnim gostovanjima diljem Hrvatske, što potvrđuje brojka od 15.000 gledatelja u prosjeku svih izvedbi, javljaju iz Kazališta Moruzgva. 

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student,na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu,okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da - barem u ovom slučaju - bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći. Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i pregršt komičnih situacija, a “OtpisaNE” su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma. “OtpisaNE” će vas nasmijati, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Ispis