Noć kazališta 2011

nk-banner-500x161

Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina i njegovo Zelinsko amatetrsko kazalište "ZAmKa" uključilo se ove godine u red organizatora programa manifestacije "Noć kazališta" pa će ljubitelji kazališta iz Sv. Ivana Zeline i okolnih mjesta toga dana moći uživati u zanimljivim programima vezanim uz kazalište i u svojem gradu.

 

Program "Noći kazališta 2011." u Sv. Ivanu Zelini početi će već u 16 sati otvorenjem prodajne izložbe slika mladog likovnog umjetnika Nikole Kavića. Tijekom trajanja manifestacije svi posjetitelji moći će kušati najbolja ovogodišnja mlada vina Kraljevine koja će nuditi članovi udruga vinara "Kraljevina Zelina" i "Brina".

U kazališnom programu uz najmlađe glumce domaćina - Dječje scene Zelinskog amaterskog kazališta "ZAmKa" sudjelovati će i gosti iz Županje i Bedenice. Bit će izvedene tri predstave:

17 sati ČUDESNA ŠUMA

Zelinsko amatersko kazalište ZamKa – dječja scena
autorica i redateljica: Štefica Fanjek

18 sati KAD SE DVOJE VOLE

Dramska sekcija KUD- a Danica – Bedenica
autor i redatelj: Jura Fruk

20 sati HAMLET U SELU RASTOVCI DONJI

Gradsko kazalište Županja
autor: Ivo Brešan,
adaptacija: Himzo Nuhanović


Cijena jedinstvene ulaznica kojom ćete moći prisustvovati svim događanjima "Noći kazališta 2011" u Sv. Ivanu Zelini, je 30,00 kn a možete je kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Sv. Ivan Zelina.

Ulaznicu možete rezervirati i telefonski na broj 01/ 2059-062.

Ispis