TEČAJ O JEFTINIM I BRZIM PUTOVANJIMA - KAKO PUTOVATI?

putovanja web

Pučko otvoreno učilište Sveti Ivan Zelina pokreće kreativni tečaj – tečaj o jeftinim i brzim putovanjima u sklopu EU projekta „Od 15 do 115“. Tečaj se održava za ciljane skupine mladih od 15 do 25, starijih od 54, nezaposlene osobe te za osobe s invaliditetom s područja Svetog Ivana Zeline te je radi sufinanciranja iz Europskih socijalnih fondova u potpunosti besplatan.

Teme tečaja su sljedeće:

  • Brza i povoljna putovanja
  • Planiranje putovanja s određenim i zadanim budžetom – kako pronaći realnu destinaciju, što sve posjetiti, kako pronaći prijevoz ili let, gdje potražiti smještaj …
  • Mogućnosti prijevoza i dijeljenja troškova putovanja
  • Sigurnost na putovanju – što kada putujete sami?

Na tečaju će se prolaziti i pitanja polaznika te će predavač iz vlastitog iskustva ponuditi odgovore i rješenja na razne dileme koje mogu nastati prilikom kretanja u neko putovanje. Sam tečaj će trajati 15 školskih sati te je planiran početak krajem kolovoza ili početkom rujna, a dinamika će se dogovoriti prilikom prvog susreta.

Pozivamo vas da se prijavite mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/2060-270 sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj mobitela ili telefona, e-mail adresa.

Ispis