Galerija "Kraluš" osnovana je s ciljem promicanja vizualnih umjetnosti u lokalnoj zajednici, vodeći se pritom principima estetske i umjetničke izvrsnosti.
S postavima je u novouređenom prostoru od 85 četvornih metara krenula početkom 2017. godine.

ANA LUKINA: REFLEKSIJA EMOCIJA

Ana Lukina Web Banner

U petak, 25. studenoga, održati će se još jedan UMjetnjak u Galeriji Kraluš. UMjetnjak organizira Udruga za alternativnu kulturu i mlade - UM Zeline. Za ovogodišnji likovni program UMjetnjaka zadužena je slikarica Ana Lukina. Ona će nam predstaviti svoju izložbu "Refleksija emocija".

Opširnije ..

Ispis

VINORELI

2

U srijedu, 8. lipnja, u 19 sati u Galeriji Kraluš otvorena je izložba vinorela Ivice Kiša, Marijana Crtalića i drugih autora iz fundusa Galerije Kraluš.

Opširnije ..

Ispis

MAX JUHASZ: NOĆNIK

2

U četvrtak, 10. veljače u Galeriji Kraluš otvarena je nova izložba fotografija. Autor izložbe je fotograf Max Juhasz, a naziv izložbe je "Noćnik".

Opširnije ..

Ispis

ZORAN OSREČAK: PO DRAGOMU KRAJU

WEB TEMPLATE Zoran Facebook Event Image 1920x1080px

U subotu, 11. prosinca 2021. godine, otvorena je izložba fotografija autora Zorana Osrečaka. Uz otvorenje izložbe održali smo promociju fotomonografije Po dragomu kraju (Zoran Osrečak i Marijan Grakalić). Izložbu je moguće pogledati do 10. siječnja 2022. godine. Ulaz je besplatan, a za osobe starije od 16 godina potrebna je COVID potvrda, potvrda o preboljenju ili nalaz negativnog PCR ili BAT testa.

Opširnije ..

Ispis