Skip to main content

Nagrade 39. smotre

31. Listopad 2019.

Na završnom događanju 39. Smotre dječjega kajkavskog pjesništva "Dragutin Domjanić" - Sv. Ivan Zelina 2019. dodijeljeno je 14 nagrada autori(ca)ma najboljih pjesma te 15 nagrada njihovim voditeljicama.

Nagrade najuspješnijim sudionicima Smotre osigurali su Zagrebačka županija, Ministarstvo kulture, Grad Sv. Ivan Zelina, organizator i brojni sponzori.
Izdavačke kuće darivale su najmlađe pjesnike i njihove voditelje vrijednim kompletima knjiga, šest je nagrada najboljim autori(ca)ma bilo novčanih, a sve voditelje nagrađenih autora Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina (organizator Smotre) nagradilo je novčanom nagradom u iznosu od 500,00 kn.

Zagrebačka županija osigurala je nagradu u neto iznosu od 2.000,00 kn najuspješnijem voditelju, a Drvna industrija "Zelina" osigurala je po 1.000,00 kn za autora i voditelja kojeg su glasovanjem izabrali gledatelji Smotre.

Izdavačka kuća Školska knjiga darivala je svojim promotivnim poklonima i sve ostale autore koji su sudjelovali u programu Smotre, dok je izdavačka kuća Profil Klett osigurala poklon pakete za 34 djece u javnoj izvedbi.

[Tablični prikaz nagrada]

Čestitamo svih nagrađenim autorima i njihovim voditeljima!

Zahvaljujemo svim sponzorima!

View the embedded image gallery online at:
https://www.pou-zelina.hr/?id=175#sigProId5081d97a8e