EPIDEMIOLOŠKE MJERE U POU SV. IVAN ZELINA

98348689 1337177389820672 3313315502176075776 oKao i do sad, prilikom svih događanja poštivati će se sve mjere preporučene od Stožera civilne zaštite. Naši zaposlenici nositi će zaštitne maske (maske su obavezne i za posjetitelje), a na više mjesta biti će postavljeni dezinficijensi. Prilikom kupnje ulaznica od Vas ćemo zatražiti osobne podatke (evidencija prisutnih). Također, preporuča se i kupnja karata online (beskontaktno). Tokom ulaska i izlaska iz dvorane kao i prilikom boravka podsjećamo posjetitelje na održavanje fizičke distance.

Obzirom na Odluku o obveznim COVID potvrdama u javnom sektoru, svi naši posjetitelji, kao i zaposlenici, dužni su prilikom dolaska ovlaštenoj osobi predočiti jedan od valjanih dokumenta, a to su: COVID potvrda, potvrda o preboljenju (ne starija od 12 mjeseci) ili negativan nalaz PCR ili BAT (brzi antigenski test) testa (ne stariji od 48 sati).

Razlika prema proljetnom rasporedu sjedenja je što je sada grupama koje dolaze zajedno dozvoljeno i sjediti zajedno (bez praznih mjesta između njih). Svaka grupa biti će odvojena od one sljedeće sa jednim praznim mjestom i jednim redom sjedala (svaki drugi red). Prema novim uputama u Dvorani Kraluš može biti prisutno najviše 45 posjetitelja, a u Galeriji Kraluš 10.

ODLUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Odluka o okupljanjima / produljenje odluke
Obveza nošenja maski u zatvorenim prostorima / produljenje odluke
Odluka o obveznim COVID potvrdama u javnom sektoru za zaposlenike i posjetitelje
Ograničenje posjetitelja Dvorana Kraluš/Galerija

Tags: Kino Zelina

Ispis