EPIDEMIOLOŠKE MJERE U POU SV. IVAN ZELINA

98348689 1337177389820672 3313315502176075776 oKao i do sad, prilikom svih događanja poštivati će se sve mjere preporučene od Stožera civilne zaštite. Naši zaposlenici nositi će zaštitne maske (maske su obavezne i za posjetitelje), a na više mjesta biti će postavljeni dezinficijensi. Prilikom kupnje ulaznica od Vas ćemo zatražiti osobne podatke (evidencija prisutnih). Također, preporuča se i kupnja karata online (beskontaktno). Tokom ulaska i izlaska iz dvorane kao i prilikom boravka podsjećamo posjetitelje na održavanje fizičke distance.

Razlika prema proljetnom rasporedu sjedenja je što je sada grupama koje dolaze zajedno dozvoljeno i sjediti zajedno (bez praznih mjesta između njih). Svaka grupa biti će odvojena od one sljedeće sa 2 prazna mjesta i jednim redom sjedala (svaki drugi red). Prema novim uputama u Dvorani Kraluš može biti prisutno najviše 40, a u Galeriji 15 posjetitelja.
Također, jedna od novih mjera je i zabrana konzumacije jela i pića tokom projekcija.

PREPORUKE STOŽERA

Odluka o okupljanjima / produženje odluke - vrijedi do 31.8.
Obveza nošenja maski u zatvorenim prostorima / produženje odluke
Preporuke za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija


Tags: Kino Zelina

Ispis