Jurski svijet: Pad kraljevstva (12)

Ukratko o filmu:

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje, 7. Lipnja 2018. u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstva, redatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

Zašto pogledati: Baš kad ste se udomaćili u Jurski svijet toliko da pomislite kako Vas ondje više ništa ne može iznenaditi – pripremite se ostati bez daha!

Više informacija

  • Datum projekcije: 9.6.2018.
  • Vrijeme projekcije: 20.00
  • Redatelj: J.A. Bayona
  • Žanr: Akcija, avantura, znanstvena fantastika
  • Uloge: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Ted Levine, Jeff Goldblum, Toby Jones
  • Trajanje: 2:08

Video sadržaj